OSTEOPAT AALBORG – EFFEKTIVE BEHANDLINGER AF FYSISKE PROBLEMER

Osteopati er blevet blåstemplet af det danske sundhedssystem. Det er med andre ord blevet godkendt som værende på lige fod med kiropraktik og fysioterapi. Derfor kan du roligt tage til osteopat Aalborg, hvis du oplever smerter eller gener.

Osteopati er en praktik der hjælper kroppens fysiske balance og afhjælper smerter og gener. Samt sætter gang i kroppens selvhelende mekanismer.

Hos Osteopat Aalborg finder vi årsagen til dine gener og får dig behandlet. Vi er erfarne i hvordan kroppens mange funktioner påvirker hinanden. Vi har fokus på både led, bindevæv, knogler, muskler, nerver og organer.

Hos os, Osteopat Aalborg, ser vi kroppen som en helhed, hvor det hele hænger sammen. På den måde finder vi sammen nemmere frem til hvor problemet er opstået.

OSTEOPAT AALBORG – FOKUS PÅ BEHANDLING OG HELING

Vi har dig i fokus. Vi vil hjælper dig af med generne, så du kan leve et liv uden smerter og med fri mobilisering.

Efter vi har fundet problemet, behandler vi det og ikke kun symptomerne. Din osteopat sætter sig ind din skade- og sygdoms historik før behandling. Den vil altid være individuelt planlagt fordi den netop afhænger af netop dine gener og symptomer.

Selvom vi behandler årsagen og ikke dine gener, vil du opleve færre smerter og gener efter du har fået et par behandlinger.

Vi befinder os i Nørresundby og hjælper folk fra hele Nordjylland. Hvad end du kommer fra Hjørring, Brønderslev eller Skagen. Vi giver dig den helt rigtige behandling, så du kan slippe af med dine smerter.

Har du behov for osteopat Aalborg? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

Har du været ude for en skade i forbindelse med din sport? Hos Osteopat Nordjylland har vi omfattende viden og bred erfaring med behandling af mange typer af sportsskader. Uanset om du har været ude for en akut skade, overbelastningsskader eller du døjer med kroniske skader, så kan osteopat Jeppe Frøstrup Nørgaard hjælpe.

Når vi taler om sportsskader er det ofte en af de ovennævnte tre: akutte skader, overbelastningsskader og kroniske skader. Akutte skader opstår ofte ved et fald, tackling eller andet uheld. Det kan dog også være ved en momentan overbelastning, fx. en fibersprængning.

En overbelastningsskade sker ved en gentagen bevægelse, der fører til belastning i vævet. Denne skade sker ofte over længere tid. Den opdages først når smerterne over smertetærsklen.

Den tredje slags, de kroniske skader, opstår når din krop har mistet den selvhelende proces i et område. Det kan fx være fordi området ikke får blod nok tilført. Det kan skyldes helbredet eller fordi skaden ikke har fået nok ro og tid til at komme sig. Det kan også skyldes stress, fysisk eller psykisk.

Aktivt skridt til forbedring af sportsskader

Først er det vigtigt, at vi finder frem til årsagen til dine smerter. Kroppens funktioner ses i forbindelse med hinanden. Derfor er undersøgelse af hele kroppen vigtig for at finde frem til årsagen til generne. Både muskler, knogler, nerver, ledbånd osv. bliver undersøgt.

For at give dig en behandling af dine sportsskader der er effektiv og holdbar, gør vi vores for at sætte gang i kroppens systemer. Derigennem heler den sig selv og det skadede område. Alle kroppens funktioner hænger sammen. Derfor er osteopaten helhedsorienteret.

Har du brug for hjælp til sportsskader og vil høre mere om vores genoptræning og behandling? Find ud af hvordan osteopati kan hjælpe dig med dine skader. Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål om behandling. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.