OSTEOPAT AALBORG – EFFEKTIVE BEHANDLINGER AF FYSISKE PROBLEMER

Osteopati er blevet blåstemplet af det danske sundhedssystem. Det er med andre ord blevet godkendt som værende på lige fod med kiropraktik og fysioterapi. Derfor kan du roligt tage til osteopat Aalborg, hvis du oplever smerter eller gener.

Osteopati er en praktik der hjælper kroppens fysiske balance og afhjælper smerter og gener. Samt sætter gang i kroppens selvhelende mekanismer.

Hos Osteopat Aalborg finder vi årsagen til dine gener og får dig behandlet. Vi er erfarne i hvordan kroppens mange funktioner påvirker hinanden. Vi har fokus på både led, bindevæv, knogler, muskler, nerver og organer.

Hos os, Osteopat Aalborg, ser vi kroppen som en helhed, hvor det hele hænger sammen. På den måde finder vi sammen nemmere frem til hvor problemet er opstået.

OSTEOPAT AALBORG – FOKUS PÅ BEHANDLING OG HELING

Vi har dig i fokus. Vi vil hjælper dig af med generne, så du kan leve et liv uden smerter og med fri mobilisering.

Efter vi har fundet problemet, behandler vi det og ikke kun symptomerne. Din osteopat sætter sig ind din skade- og sygdoms historik før behandling. Den vil altid være individuelt planlagt fordi den netop afhænger af netop dine gener og symptomer.

Selvom vi behandler årsagen og ikke dine gener, vil du opleve færre smerter og gener efter du har fået et par behandlinger.

Vi befinder os i Nørresundby og hjælper folk fra hele Nordjylland. Hvad end du kommer fra Hjørring, Brønderslev eller Skagen. Vi giver dig den helt rigtige behandling, så du kan slippe af med dine smerter.

Har du behov for osteopat Aalborg? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

Døjer du med smerter, gener og andre symptomer der peger i retning af at du skal have fat i en dygtig osteopat? Osteopati Aalborg har netop åbnet dørene med en ny klinik i Nørresundby.

Det er den første klinik for osteopati i den nordlige del af landet. Vi hjælper dig med dine gener, så du kan få bevægelse tilbage i dagligdagen.

Osteopati Aalborg er blåstemplet på samme niveau som kiropraktik og fysioterapi. Vi ser kroppen i sin helhed. Derfor kan smerter et sted godt være forårsaget af et problem et andet sted. Her har vi fokus på alt fra muskler, knogler, led, bindevæv til nerver og organer.

Manden bag Osteopati Nordjylland er Jeppe Frøstrup Nørgaard. Jeppe er uddannet osteopat og fysioterapeut. Med mange års erfaring i bagagen, står Jeppe nu klar til at hjælpe nordjyderne med alt fra rygsmerter til migræne.

Vi har lokaler i Nørresundby, så hvad enten du befinder dig i Hjørring eller Thisted, er vi nemme at tilgå.

Osteopati Aalborg – vi behandler årsagen

Vi har dig og din krop i fokus. Når du kommer ind til os starter vi ud med en konsultation. Vi spørger ind til din skade- og sygdoms historik. Derefter laver vi en undersøgelse.

Selvom om generne måske kommer ét sted fra undersøger vi hele kroppen. Da Osteopati Aalborg ser hele kroppen som et system har vi brug for at finde ud af om der er noget et sted der påvirker funktionen et andet sted. Derefter laver vi en behandlingsplan. Vores behandlinger passer til alle aldre.

Har du behov for osteopati Aalborg? Vi behandler alle, lige fra børn til voksne. Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.