OSTEOPAT AALBORG – EFFEKTIVE BEHANDLINGER AF FYSISKE PROBLEMER

Osteopati er blevet blåstemplet af det danske sundhedssystem. Det er med andre ord blevet godkendt som værende på lige fod med kiropraktik og fysioterapi. Derfor kan du roligt tage til osteopat Aalborg, hvis du oplever smerter eller gener.

Osteopati er en praktik der hjælper kroppens fysiske balance og afhjælper smerter og gener. Samt sætter gang i kroppens selvhelende mekanismer.

Hos Osteopat Aalborg finder vi årsagen til dine gener og får dig behandlet. Vi er erfarne i hvordan kroppens mange funktioner påvirker hinanden. Vi har fokus på både led, bindevæv, knogler, muskler, nerver og organer.

Hos os, Osteopat Aalborg, ser vi kroppen som en helhed, hvor det hele hænger sammen. På den måde finder vi sammen nemmere frem til hvor problemet er opstået.

OSTEOPAT AALBORG – FOKUS PÅ BEHANDLING OG HELING

Vi har dig i fokus. Vi vil hjælper dig af med generne, så du kan leve et liv uden smerter og med fri mobilisering.

Efter vi har fundet problemet, behandler vi det og ikke kun symptomerne. Din osteopat sætter sig ind din skade- og sygdoms historik før behandling. Den vil altid være individuelt planlagt fordi den netop afhænger af netop dine gener og symptomer.

Selvom vi behandler årsagen og ikke dine gener, vil du opleve færre smerter og gener efter du har fået et par behandlinger.

Vi befinder os i Nørresundby og hjælper folk fra hele Nordjylland. Hvad end du kommer fra Hjørring, Brønderslev eller Skagen. Vi giver dig den helt rigtige behandling, så du kan slippe af med dine smerter.

Har du behov for osteopat Aalborg? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

Døjer du med nakkesmerter eller regulære hold i nakken? Der kan være mange grunde til smerter og gener i nakken. Det kan være forårsaget af alt fra whiplash til diskopati. Mange danskere er påvirket af nakkesmerter, der påvirker dagligdagen. Oplever du smerter kan det være på tide at kontakte en osteopat.

Skaden kan være forekommet ved have arbejde, en sports aktivitet eller som følge af en forkert nakke position. Uanset hvordan skaden er opstået kan en osteopat hjælpe dig, så du kan få din daglige bevægelighed tilbage.

Målet med osteopatisk behandling er at hjælpe blodgennemstrømningen. På den måde kan kroppen fungere optimalt under de rette betingelser.

Behandling af nakkesmerter der virker

En osteopat er en blåstemplet praksis på lige fod med fysioterapi og kiropraktik. Hele kroppen bliver taget i betragtningen under undersøgelsen, når vi skal finde årsagen til dine smerter i nakken. Dette vil sige, at vi ikke ser isoleret på det område, hvor smerterne opstår. Men vi ser på kroppens helhed, med specielt fokus på de mange systemer vi har i kroppen. De påvirker nemlig alle hinanden.

Lige så snart vi, Osteopati Nordjylland, har fundet frem til årsagen bag dine nakkesmerter, vil vi begynde en manuel behandling. Dette er bl.a. af struktur af bindevæv, kranie knogle og nakkehvirvler Dette afhjælper dine spændinger og mindsker smerter.

Efter behandlingen vil vi rådgive dig om hvordan du kan forsøge at holder smerterne væk. Dette kan du fx. gøre ved hjælp af øvelser. Vi giver også råd til kost og generel sundhed.

Døjer du med nakkesmerter og vil høre mere om vores genoptræning? Find ud af hvordan osteopati kan hjælpe. Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål om behandling. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.