OSTEOPAT AALBORG – EFFEKTIVE BEHANDLINGER AF FYSISKE PROBLEMER

Osteopati er blevet blåstemplet af det danske sundhedssystem. Det er med andre ord blevet godkendt som værende på lige fod med kiropraktik og fysioterapi. Derfor kan du roligt tage til osteopat Aalborg, hvis du oplever smerter eller gener.

Osteopati er en praktik der hjælper kroppens fysiske balance og afhjælper smerter og gener. Samt sætter gang i kroppens selvhelende mekanismer.

Hos Osteopat Aalborg finder vi årsagen til dine gener og får dig behandlet. Vi er erfarne i hvordan kroppens mange funktioner påvirker hinanden. Vi har fokus på både led, bindevæv, knogler, muskler, nerver og organer.

Hos os, Osteopat Aalborg, ser vi kroppen som en helhed, hvor det hele hænger sammen. På den måde finder vi sammen nemmere frem til hvor problemet er opstået.

OSTEOPAT AALBORG – FOKUS PÅ BEHANDLING OG HELING

Vi har dig i fokus. Vi vil hjælper dig af med generne, så du kan leve et liv uden smerter og med fri mobilisering.

Efter vi har fundet problemet, behandler vi det og ikke kun symptomerne. Din osteopat sætter sig ind din skade- og sygdoms historik før behandling. Den vil altid være individuelt planlagt fordi den netop afhænger af netop dine gener og symptomer.

Selvom vi behandler årsagen og ikke dine gener, vil du opleve færre smerter og gener efter du har fået et par behandlinger.

Vi befinder os i Nørresundby og hjælper folk fra hele Nordjylland. Hvad end du kommer fra Hjørring, Brønderslev eller Skagen. Vi giver dig den helt rigtige behandling, så du kan slippe af med dine smerter.

Har du behov for osteopat Aalborg? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

Mange danskere lider af migræne på hverdags basis. Det er en lidelse der tager hårdt på den, der lider af det. I flere tilfælde skyldes migræne de nerver, der sidder ved blodårerne i kraniet, er følsomme på grund af at der sker ændringer af signalstoffer. Der er heldigvis hjælp at hente i form af migræne behandling. Så der er håb hvad end du lider af migræne eller spændingshovedpine.

Osteopati er en effektiv migræne behandling. Det er en af de mest almindelig gener at komme til en osteopat med. Det er en yderst virkningsfuld form for behandling. Det kan hjælpe dig med at få en bedre livskvalitet, hvis du lider af migræne.

Migræne behandling der virker

En osteopat er en blåstemplet praksis og lægelig metode, hvor hele kroppen bliver undersøgt. Hele kroppen er taget med i betragtningen, når vi skal finde årsagen til din migræne. Dette vil sige, at vi ikke ser isoleret på det område, hvor smerterne opstår. Men vi ser på kroppens helhed, med specielt fokus på de mange systemer vi har i kroppen. De påvirker nemlig alle hinanden.

Så snart vi har fundet frem til årsagen, vil vi begynde den manuelle behandling. Dette er af kranie knogle, nakkehvirvler og struktur i bindevæv. Kranio Sacral terapi bruges tit for at ordne restriktioner i kranie, ansigt eller kæbe. Det fjerner spændinger, forbedre blod flow og frigør nerver.

Efter dette vil vi tale om hvordan du bedst muligt holder migrænen væk. Blandt andet ved øvelser og ved at holde pauser i løbet af din dag. Dette er for at give et godt grundlag for migræne behandling.

Døjer du med migræne og vil høre mere om vores migræne behandling? Find ud af hvordan osteopati kan hjælpe. Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål om behandling. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.