OSTEOPAT AALBORG – EFFEKTIVE BEHANDLINGER AF FYSISKE PROBLEMER

Osteopati er blevet blåstemplet af det danske sundhedssystem. Det er med andre ord blevet godkendt som værende på lige fod med kiropraktik og fysioterapi. Derfor kan du roligt tage til osteopat Aalborg, hvis du oplever smerter eller gener.

Osteopati er en praktik der hjælper kroppens fysiske balance og afhjælper smerter og gener. Samt sætter gang i kroppens selvhelende mekanismer.

Hos Osteopat Aalborg finder vi årsagen til dine gener og får dig behandlet. Vi er erfarne i hvordan kroppens mange funktioner påvirker hinanden. Vi har fokus på både led, bindevæv, knogler, muskler, nerver og organer.

Hos os, Osteopat Aalborg, ser vi kroppen som en helhed, hvor det hele hænger sammen. På den måde finder vi sammen nemmere frem til hvor problemet er opstået.

OSTEOPAT AALBORG – FOKUS PÅ BEHANDLING OG HELING

Vi har dig i fokus. Vi vil hjælper dig af med generne, så du kan leve et liv uden smerter og med fri mobilisering.

Efter vi har fundet problemet, behandler vi det og ikke kun symptomerne. Din osteopat sætter sig ind din skade- og sygdoms historik før behandling. Den vil altid være individuelt planlagt fordi den netop afhænger af netop dine gener og symptomer.

Selvom vi behandler årsagen og ikke dine gener, vil du opleve færre smerter og gener efter du har fået et par behandlinger.

Vi befinder os i Nørresundby og hjælper folk fra hele Nordjylland. Hvad end du kommer fra Hjørring, Brønderslev eller Skagen. Vi giver dig den helt rigtige behandling, så du kan slippe af med dine smerter.

Har du behov for osteopat Aalborg? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

Ryg- og lændesmerter kan være en habil stopklods for en aktiv hverdag. Og en stor påvirkning på dagligdagen. Der kan være mange grunde til rygsmerter. Der kan opstå inflammation, en disk kan trykke på en nerve, sammenfald, eller slidgigt. Kroppens funktioner påvirker hinanden på kryds og tværs. Når vi skal til bunds i årsagen til lændesmerter, er der fokus på både led, bindevæv, knogler, muskler, nerver og organer.

Manden bag Osteopati Nordjylland, Jeppe Frøstrup Nørgaard står klar til at hjælpe med smerter i ryg og lænd. Jeppe er uddannet både fysioterapeut og osteopat. Han har mange års erfaring med sig. Nu Jeppe klar med en masse erfaring og viden i bagagen til at hjælpe nordjyderne. Der er hjælp at hente med alt fra rygsmerter til migræne.

Vi behandler årsagen til dine lændesmerter

Når vi håndterer smerter, gener og andre problematikker, leder vi først efter årsagen. Det er essentielt at finde den korrekte diagnose. Først og fremmest foretager vi en grundig undersøgelse af hele kroppen. Vi vil derigennem finde frem til det kredsløb og den struktur, der giver dig lændesmerter.

Efter osteopatisk undersøgelse vil vi på basis af hvad vi finder ud af fastslå årsagen til din smerter i lænd. Vi vil genoprette din krops naturlige balance. Dette gør vi ved at behandle de led der er låst og arbejde på ryggens bindevæv. På den måde minimeres belastningen af ryggen.

Hvis det er nødvendigt, står vi klar til at supplere med øvelser til dig. Eller undersøge andre muligheder, hvis ikke du ser nogen ændringer.

Har du behov for hjælp til lændesmerter? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål om behandling af smerter i lænd. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.