OSTEOPAT AALBORG – EFFEKTIVE BEHANDLINGER AF FYSISKE PROBLEMER

Osteopati er blevet blåstemplet af det danske sundhedssystem. Det er med andre ord blevet godkendt som værende på lige fod med kiropraktik og fysioterapi. Derfor kan du roligt tage til osteopat Aalborg, hvis du oplever smerter eller gener.

Osteopati er en praktik der hjælper kroppens fysiske balance og afhjælper smerter og gener. Samt sætter gang i kroppens selvhelende mekanismer.

Hos Osteopat Aalborg finder vi årsagen til dine gener og får dig behandlet. Vi er erfarne i hvordan kroppens mange funktioner påvirker hinanden. Vi har fokus på både led, bindevæv, knogler, muskler, nerver og organer.

Hos os, Osteopat Aalborg, ser vi kroppen som en helhed, hvor det hele hænger sammen. På den måde finder vi sammen nemmere frem til hvor problemet er opstået.

OSTEOPAT AALBORG – FOKUS PÅ BEHANDLING OG HELING

Vi har dig i fokus. Vi vil hjælper dig af med generne, så du kan leve et liv uden smerter og med fri mobilisering.

Efter vi har fundet problemet, behandler vi det og ikke kun symptomerne. Din osteopat sætter sig ind din skade- og sygdoms historik før behandling. Den vil altid være individuelt planlagt fordi den netop afhænger af netop dine gener og symptomer.

Selvom vi behandler årsagen og ikke dine gener, vil du opleve færre smerter og gener efter du har fået et par behandlinger.

Vi befinder os i Nørresundby og hjælper folk fra hele Nordjylland. Hvad end du kommer fra Hjørring, Brønderslev eller Skagen. Vi giver dig den helt rigtige behandling, så du kan slippe af med dine smerter.

Har du behov for osteopat Aalborg? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

Mere end 1000 danskere får hvert år en knæskade, der forårsager nedsat mobilitet. Det gør at de ikke kan holde fast i den aktive livsstil. Ved knæsmerter er det vigtigt at søge hjælp, så du kan komme tilbage til en aktiv hverdag.

Årsagen til knæsmerter er ofte svær at finde, men kan ofte mærkes konstant eller ved bevægelse. Derfor er du eksperten, der kan specificere hvor problemet ligger.

Uanset hvor og hvornår du oplever smerter, kan vi hjælpe dig. Osteopati Nordjylland har stor erfaring med behandling af smerter i knæ. Der er mange lindrende metoder til behandling af knæsmerter og generne der følger med. Men lindringen vil være kortvarig, hvis ikke du finder frem til årsagen.

Kom af med dine knæsmerter

Vi har stor erfaring med hvordan kroppens mange funktioner påvirker hinanden. Der er fokus på både nerver, bindevæv, muskler, knogler, led og organer. Der ses på kroppen som en helhed, hvor alt har indflydelse på noget andet. Med den tanke og på den måde finder vi nemmere ud af hvor problemet er opstået.

I knæet er der mange strukturer, som påvirkes af hinanden. Det sker ofte, at det ikke blot er i selve knæet er der problemer. Efter en samtale om din skadeshistorik og en undersøgelse, kan vi finde ud af lige nøjagtig hvad du har brug for i din behandling.

Vi laver en skræddersyet behandlingsplan for dig, så du kan få din aktive livsstil tilbage. Det kan fx være du har brug for øget cirkulation i knæet, der er med til at dræne det. Her kan vi hjælpe uden, at du oplever belastning.

Har du behov for hjælp til knæsmerter? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål om behandling. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.