OSTEOPAT AALBORG – EFFEKTIVE BEHANDLINGER AF FYSISKE PROBLEMER

Osteopati er blevet blåstemplet af det danske sundhedssystem. Det er med andre ord blevet godkendt som værende på lige fod med kiropraktik og fysioterapi. Derfor kan du roligt tage til osteopat Aalborg, hvis du oplever smerter eller gener.

Osteopati er en praktik der hjælper kroppens fysiske balance og afhjælper smerter og gener. Samt sætter gang i kroppens selvhelende mekanismer.

Hos Osteopat Aalborg finder vi årsagen til dine gener og får dig behandlet. Vi er erfarne i hvordan kroppens mange funktioner påvirker hinanden. Vi har fokus på både led, bindevæv, knogler, muskler, nerver og organer.

Hos os, Osteopat Aalborg, ser vi kroppen som en helhed, hvor det hele hænger sammen. På den måde finder vi sammen nemmere frem til hvor problemet er opstået.

OSTEOPAT AALBORG – FOKUS PÅ BEHANDLING OG HELING

Vi har dig i fokus. Vi vil hjælper dig af med generne, så du kan leve et liv uden smerter og med fri mobilisering.

Efter vi har fundet problemet, behandler vi det og ikke kun symptomerne. Din osteopat sætter sig ind din skade- og sygdoms historik før behandling. Den vil altid være individuelt planlagt fordi den netop afhænger af netop dine gener og symptomer.

Selvom vi behandler årsagen og ikke dine gener, vil du opleve færre smerter og gener efter du har fået et par behandlinger.

Vi befinder os i Nørresundby og hjælper folk fra hele Nordjylland. Hvad end du kommer fra Hjørring, Brønderslev eller Skagen. Vi giver dig den helt rigtige behandling, så du kan slippe af med dine smerter.

Har du behov for osteopat Aalborg? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

Hvad er en osteopat og hvad er osteopati? Ordene i sig selv, kan godt være lidt af en mundfuld. Men simpelt sagt kan det forklares med at de omfatter en form for behandling, der har fokus på årsag og anatomi.

Så hvad er osteopati? Osteopati er en effektiv form for behandling. Den er blåstemplet af det danske sundhedssystem. Osteopati er godkendt som værende på lige fod med som kiropraktik og fysioterapi. Hvis du oplever smerter eller gener er det derfor værd at tage kontakt med en osteopat tæt på dig.

Osteopati, er en manuel form for behandling. Det er en praktik, som hjælper din krops fysiske balance og afhjælper gener, smerter og irritation. Osteopati sætter gang i de selvhelende mekanismer i kroppen.

Når disse strukturer bliver sat til rette, vil hele din krop fungerer meget bedre. Da osteopati ser kroppen i sin helhed, forstår vi at smerter et sted godt være forårsaget af en årsag et helt andet sted i kroppen. Din osteopat har fokus på alt fra nerver og organer til knogler, muskler, bindevæv og led.

Hvad er osteopati – hvad kan det gøre for dig

Så hvad er osteopati? Osteopati er en praksis som fokuserer på alle kroppens strukturer. Vi ser på hvordan de påvirker hinanden. De er afhængige af hinandens funktion.

Hos Osteopati Nordjylland hjælper vi dig med at hjælpe din krops naturlige forsvar. Der er mange redskaber vi kan tage i brug. Selve teknikken afhænger af hvem, som skal behandles. Kom derfor forbi til en snak, hvor du kan fortælle os om dine behov.

Gav dette dig svaret på ‘Hvad er osteopati’? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål om praksis og meget andet. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.