OSTEOPAT AALBORG – EFFEKTIVE BEHANDLINGER AF FYSISKE PROBLEMER

Osteopati er blevet blåstemplet af det danske sundhedssystem. Det er med andre ord blevet godkendt som værende på lige fod med kiropraktik og fysioterapi. Derfor kan du roligt tage til osteopat Aalborg, hvis du oplever smerter eller gener.

Osteopati er en praktik der hjælper kroppens fysiske balance og afhjælper smerter og gener. Samt sætter gang i kroppens selvhelende mekanismer.

Hos Osteopat Aalborg finder vi årsagen til dine gener og får dig behandlet. Vi er erfarne i hvordan kroppens mange funktioner påvirker hinanden. Vi har fokus på både led, bindevæv, knogler, muskler, nerver og organer.

Hos os, Osteopat Aalborg, ser vi kroppen som en helhed, hvor det hele hænger sammen. På den måde finder vi sammen nemmere frem til hvor problemet er opstået.

OSTEOPAT AALBORG – FOKUS PÅ BEHANDLING OG HELING

Vi har dig i fokus. Vi vil hjælper dig af med generne, så du kan leve et liv uden smerter og med fri mobilisering.

Efter vi har fundet problemet, behandler vi det og ikke kun symptomerne. Din osteopat sætter sig ind din skade- og sygdoms historik før behandling. Den vil altid være individuelt planlagt fordi den netop afhænger af netop dine gener og symptomer.

Selvom vi behandler årsagen og ikke dine gener, vil du opleve færre smerter og gener efter du har fået et par behandlinger.

Vi befinder os i Nørresundby og hjælper folk fra hele Nordjylland. Hvad end du kommer fra Hjørring, Brønderslev eller Skagen. Vi giver dig den helt rigtige behandling, så du kan slippe af med dine smerter.

Har du behov for osteopat Aalborg? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

Lider du af hoftesmerter? Det er et gene, der påvirker dagligdagen. Det begrænser bevægelse og daglig aktivitet, såsom løb, at gå og sidde ned for længe.

Hvad end dine hoftesmerter er skarpe, dybe, murende, vedvarende eller kommer i jag, er det fornuftigt at søge hjælp så snart de begynder.

Mange gange er det disse smerter, som er årsag til at en almindelig hverdag ikke kan hænge sammen længere. Og sport du før var glad for, bliver lagt på hylden.

Årsagen til lyske- og hoftesmerter kan variere. Det kan være alt fra betændelse, inflammation, traume eller gigt. Når du får behandling for smerter i hofte hos en osteopat, findes årsagen, så både årsag og symptomer bliver behandlet bedst muligt.

Behandling af årsag til hoftesmerter

Selve årsagen til de smerter du har i hoften eller lysken bliver fundet som noget af det første. Der skal afklares hvilke bevægelser der giver smerter og hvor de kommer fra. Ledbånd, led, sener, muskler, nerver, knogler og blodkar kan give smerter i lysken og i hoften.

Disse findes der frem til ved at din osteopat spørger ind til din sygdoms- og skade historik og dernæst laver en kropsundersøgelse. Hos Osteopati Nordjylland har vi dig i fokus. Vi lytter til dig, for du er den som kender din krop bedst.

Når vi har fundet frem til årsagen, starter vi behandling. Vi behandler årsagen, derigennem mindskes symptomer, smerter og gener.

Behandlingen består ofte af sessioner hos os, din osteopat, og øvelser derhjemme. Øvelser hvor du gør brug af hoften og lysken påbegyndes efter at årsagen til skaden er blevet fjernet.

Har du behov for hjælp til hoftesmerter? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål om behandling. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.