OSTEOPAT AALBORG – EFFEKTIVE BEHANDLINGER AF FYSISKE PROBLEMER

Osteopati er blevet blåstemplet af det danske sundhedssystem. Det er med andre ord blevet godkendt som værende på lige fod med kiropraktik og fysioterapi. Derfor kan du roligt tage til osteopat Aalborg, hvis du oplever smerter eller gener.

Osteopati er en praktik der hjælper kroppens fysiske balance og afhjælper smerter og gener. Samt sætter gang i kroppens selvhelende mekanismer.

Hos Osteopat Aalborg finder vi årsagen til dine gener og får dig behandlet. Vi er erfarne i hvordan kroppens mange funktioner påvirker hinanden. Vi har fokus på både led, bindevæv, knogler, muskler, nerver og organer.

Hos os, Osteopat Aalborg, ser vi kroppen som en helhed, hvor det hele hænger sammen. På den måde finder vi sammen nemmere frem til hvor problemet er opstået.

OSTEOPAT AALBORG – FOKUS PÅ BEHANDLING OG HELING

Vi har dig i fokus. Vi vil hjælper dig af med generne, så du kan leve et liv uden smerter og med fri mobilisering.

Efter vi har fundet problemet, behandler vi det og ikke kun symptomerne. Din osteopat sætter sig ind din skade- og sygdoms historik før behandling. Den vil altid være individuelt planlagt fordi den netop afhænger af netop dine gener og symptomer.

Selvom vi behandler årsagen og ikke dine gener, vil du opleve færre smerter og gener efter du har fået et par behandlinger.

Vi befinder os i Nørresundby og hjælper folk fra hele Nordjylland. Hvad end du kommer fra Hjørring, Brønderslev eller Skagen. Vi giver dig den helt rigtige behandling, så du kan slippe af med dine smerter.

Har du behov for osteopat Aalborg? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

I løbet af en graviditet, vil den gravide opleve, at leddene i bækkenet bliver mere bevægelige. Dette sker så babys hoved nemmere kan passere gennem fødselskanalen. I den forbindelse oplever den kommende mor ofte smerter af varierende styrke. Her kan det være en god idé at se på behandling af bækkensmerter.

Tre knogler udgør bækkenet. Korsbenet og to hofteben. Disse tre knogler bærer selve kroppens vægt. Under graviditeten har muskler og ledbånd svært ved at beskytte leddene. Dét giver bækkensmerter. De varierer fra en dag til en anden.

Symptomer på bækkenløsning og bækkensmerter er blandt andet følelsen af at bækkenet ikke er stabilt. Smerterne kan komme fra lænden, bag- og indersiden af lårene, samt smerter ved skambenet. De kan opstå pludseligt eller langsom forværring.

Osteopati behandling til bækkensmerter

Når vi behandler smerter ifm. graviditet kombinerer vi fysioterapi og osteopati. Vi undersøger den enkelte person for at finde ud af helt præcist hvor behovet er størst. Her sørger vi for at behandle smerternes årsag. Ved at finde frem til årsag og behandle hele kroppen, alt fra ryg, hofte, bækkenets organer, bindevæv og så videre. Vi rådgiver også til hvilke øvelser du kan supplere behandlingerne med.

For at undgå smerter rådes du til ikke at vride kroppen, sørg for at fordele din vægt på begge ben, undgå at løfte tunge ting eller anden fysisk belastning. Husk at respektere dine smerte grænser. De er der af en grund.

Hos Osteopati Nordjylland hjælper vi dig så du kan komme så smertefrit igennem graviditeten som muligt.

Har du behov for hjælp til bækkensmerter? Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål om behandling. Lad os tage os en snak om dine behov. Ring til os på telefon 28 74 75 72. Eller skriv til os via vores mail info@osteopati-nordjylland.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.